Főoldal > Pass partner > Építőipar, ingatlan > Építőipari létesítmény > Balaton felvidék - Örök panorámás Lovas panzió medencével
Csatlakozott 2015.
 

Balaton felvidék - Örök panorámás Lovas panzió medencével

Feladva:2017.06.14.
Utolsó módosítás:2018.01.10.
Kínálat típusa:Rendszeres
Irányár:69000000 HUF
Árcsökkentés!
Eladásra kínálok a Balaton-felvidéken egy kitűnő állapotú mai napig vendégeket fogadó lovas panziót közvetlen az erdő szélén, örök panorámáva!

A Balatontól valamint Hévíztől csupán 10 km-re!

A 2 szintes épület, 3 kétszobás apartman galériával valamint mindegyikben a cirkó gázon kívül cserépkályha is biztosítja a hő eloszlását! 5 fürdőszobás vendégszoba, kiszolgáló helyiség, valamint szolgálati lakás is tartozik külön a Panzióhoz!

Az épületben külön bejárattal rendelkező helyiség csoport amely egy konyhát, nagyméretű padlófűtéssel rendelkező társalgót, szaunát és egy vendégszobát valamint tároló helyiséget tartalmaz. A társalgóban még egy nagyméretű cserépkályha, bárpult és a közös programok lebonyolítását szolgáló berendezések találhatóak.

Az épülethez tartozik egy 5x10 m-es téliesíthető, gépesített medence. Az épület 500 nm-es beépítettségével tágas lakóteret biztosít lakói számára.

A kertjében szolgálati lakás, termény tároló és 22 ló tartására alkalmas felújítandó boksz várja új lakóit. Jelenleg a föld műveléséhez szükséges gépek elhelyezését biztosítják. Az egykor istállóként használt épület mellett saját bővizű kút az állatok itatását teszi lehetővé.

Ha a terület a lovak tartására, vagy más célok megvalósítására nem elegendő a panzió közvetlen szomszédságában több hektáros terület is megvásárolható!

Az épület együttes azonnal birtokba vehető!

Ha felkeltette érdeklődését, várom mielőbbi jelentkezését a 06 20/ 980-7086 -os telefonszámon vagy a keszthelyingatlanpartner@gmail.com e-mailcímre.
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Konita Szolgáltató Bt. © Minden jog fenntartva 2003-2018
Hosted by