Főoldal > Egészség, szépség > Otthoni egészségmegőrzés > Himalájai sószobák tervezése és kivitelezése.
Csatlakozott 2014.
 

Himalájai sószobák tervezése és kivitelezése.

Feladva:2019.06.26.
Kínálat típusa:Rendszeres
Márkanév:Salius Himalayan salt R
Minőségi tanúsítványok:Certifikát
A képen egy sószoba részlet látható masszázs fotelekkel. Hasonlót készíthetünk Önnek is. Használják éttermekben, irodaházakban és olyan helyeken ahol sok ember dolgozik, illetve pihen vagy szórakozik.

Himalájai sótéglából sószobákat tervezünk és készítünk. A sófalak falazását az általunk

Pakisztánból importált minőségi sótéglából készítjük. A sófal hátsó megvilágítását a falazás előtt
kérésre megtervezzük és beszereljük.

A sószobákat családi házakban, irodaházakban, hotelekben, Wellness hotelekben , idősek otthonában, egészségügyi központokban, szabadidő központokban készítünk. Felhasználásának lehetőségei széleskörűek. A sótégla, mint dekorációnak is különlegesen szép.

Nem újkeletű találmány a sóterápia, már évszázadok óta felfedezték, hogy a sószobák jótékony levegőjének köszönhetően csökkennek az allergia, asztma és a tüdőbetegségek kellemetlen tünetei.

Keringési rendszer

A gyógyító kristálysó, melyet az allergia, asztma kezelésében oly hatékonyan alkalmaznak, negatív ionokat ad le, amelyek képesek lecsökkenteni a koleszterin szintet a vérben. Csökkentik ezáltal a vérnyomást és kevesebb megterhelés jut a szívnek.

 Az emésztőrendszer

 A gyomorpanaszokat tudja enyhíteni a negatív töltésű ionok eljuttatásával, azok salaktalanító, anyagcsere serkentő hatásával a Himalájai - só.

 A mentális zavarok közül az eredetileg az asztma, allergia kezelésére kifejlesztett sóterápiát ma már a következő esetekben is hatékonyan alkalmazzák: krónikus fáradtság, kiégés, depresszív állapot, alacsony stressz tűrőképesség, dohányzással való küzdelem.

Érdeklődésüket levélben és telefonon várjuk.
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Blaskomed Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2019
Hosted by