Köszönti az Üzleti Ajánlatok.hu, Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be

Üzleti Ajánlatok.hu
Főoldal > Keres > Építőipar, ingatlan > Építőipari projekt > Projekt finanszirozás, befektetés, garantált 50% profit, 100% Garancia

Projekt finanszirozás, befektetés, garantált 50% profit, 100% Garancia

Feladva:2019.05.22.
Irányár:100000 - 1000000 EUR

Részletes leírás

Saját projekt kivitelezéshez keresek befektetőt vagy befektetőket. Jelenleg a világon nincs ilyen épület komplexum. Az egyedi kialakítása, minősége, környezetbarát, energia takarékossága, felszereltsége, valamint a luxus felszereltsége felülmúlja a jelenlegi esetleg hasonló építményeket.
Az épület saját találmány, saját egyedi tervezésű és szabadalmi oltalam alatt áll. Valamint dizájn és védjegy oltalom alatt áll. Az épület komplexum elhelyezkedése és földrajzi adottságai kiválóak (turista paradicsom)!

A befektető jelentkezése után csak személyes találkozó alkalmával tudatom a részleteket.

A befektető részére a garanciák: 1.- éves 50 % hozamot garantálok, amit az együttműködési szerződéssel együtt szerződésben lefektetjük.
2.- A közös cégbe tulajdon részt kap (mihelyt a tőkét és a 50 % haszon átutalásra kerül azonnal lemond a tulajdonáról amit előre szintén szerződésbe foglaljuk.
3.- A saját befektetett összeget csakis a befektető kezeli( amit szintén szerződésbe fektetjük)
4.- Az épület komplexum építését az első naptól több 4K kamerán keresztül nyomon követheti 24 órán keresztül az interneten, megfelelő kód belépéssel.
5.- a befektető ha részt akar venni a építés folyamatába, az alvállalkozói szerződések kötéseiben, az építőipari anyagok beszerzésében azt is szerződésbe foglaljuk.
Az ingatlan értékesítése csak is kizárólag egy 5 csillagos ingatlanközvetítő osztrák cégen keresztül történik, aki egyben garanciát is vállal. A cég profilja luxus lakások, apartmanok értékesítése tengerparton, síparadicsomban és egzotikus helyeken. A cég saját ügyvédekkel és jogászokkal rendelkezik és az adásvételt teljesen az elejétől a végéig lebonyolítja. Az értékesítés Európa több irodájában egy időben történik.

Ha felkeltettem figyelmüket szívesen várom jelentkezésüket.
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>

Kapcsolati adatok

A cég kapcsolati adatainak megtekintéséhez jelentkezzen be!

Még nem regisztrált? Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Hogyan kereskedhetek? Tájékozódjon!
Van ilyen eladásra kínált terméke? Töltse fel most, hogy a vevők megtalálják!
Előző Következő
655 további ajánlat Keres Építőipar, ingatlan kategóriából

Legfrissebb keres ajánlataink Építőipar, ingatlan kategóriából

Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2019
Hosted by