Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Ajándék, kézművesség > Promóciós ajándék > Bor dekantáló
Csatlakozott 2012.
 

Bor dekantáló

Feladva:2012.11.17.
Irányár:7000 - 10000 HUF
Márkanév:BorVarázsló
Minimum rendelési mennyiség:25 Darab/Darabok
Fizetés módja:M/T, CASH
Maximum kapacitás:1000 Darab/Darabok / Hét
Csomagolás módja:díszdoboz, kb 50 dkg
Szállítási idő:7 nap
BorVarázsló!

Használatának köszönhetően a frissen bontott bor is azonnal simává, ragyogóbbá válik, valódi zamata előkerül, olyan, mintha sokkal értékesebb, drágábban vásárolt bort bontott volna fel!

A bor felnyitása után a BorVarázslón keresztül azonnal betölthető a poharakba. A BorVarázslón áthaladva, miközben a BorVarázsló oldalán levő kis lyukon keresztül levegő áranlik a borba, az intenzív örvénylés közben átjárja a levegő az addig élettelen bort. Az üledéket a BorVarázslóban található kis szűrő felfogja, a bor fényesebb, ragyogóbb lesz.

Miért van szükség dekantálásra?

Amikor a bor elkészül, olyan állapotba kerül, amilyennek a borász megálmodta, el kell zárni a levegőtől, hogy további kémiai folyamatok ne játszódjanak le benne. Ilyenkor "bezárják" a borba az arra jellemző aromákat, illatanyagokat. Az idők folyamán az üveg alján üledék is képződhet. A dekantálás időigényes folyamat, nagy felületű dekantáló edényben történik. A 2-3 órás időtartam alatt a bor ismét "feléled" az aromák erőteljesebbek lesznek, érezhetően "felüdül" a bor, illatosabbá, zamatosab
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2024
Hosted by