Gragnanese - olasz Extra Szűz Olívaolaj 1l-es Rendkívül Kedvező Bevezető Áron!
Feladva: | 2014.01.12. |
Utolsó módosítás: | 2014.01.14. |
Irányár: | 959 - 959 HUF |
Modell- vagy cikkszám: | Extra Szűz Olívaolaj |
Származási hely: | Szicília - Olaszország |
Márkanév: | Gragnanese |
Minőségi tanúsítványok: | Eredeti Gyári Specifikáció, Raktárjegy, Fuvarlevél |
Minimum rendelési mennyiség: | 2160 Darab/Darabok |
Fizetés módja: | CASH |
Maximum kapacitás: | 23760 Darab/Darabok / Nap |
Csomagolás módja: | 1 kartonban - 12db van.
1 raklapon - 60 karton - 720db található.
1 kamionban - 23760db van.
2014 januárjától folyamatos beszerzés!!! |
Szállítási idő: | 3 nap |
Gragnanese - olasz Extra Szűz Olívaolaj 1l-es
Bennszülött, ősi kultúrnövény az olajfa (olea europea l. /oleaceae/) a Földközi-tenger keleti partvidékén, a mediterrán táj elválaszthatatlan kísérője.
Napjainkban Olaszországban és Spanyolországban termesztik a legtöbb olajbogyót.
Az olívaolaj az olajfa csonthéjas terméséből előállított zöldessárga, jellemző illatú, kellemes, édeskés ízű folyadék, mely nagyon egészséges.
Az olívának rengeteg fajtája van. Az olívabogyó színe az érettséggel függ össze: fakózöld héja ősszel fokozatosan megváltozik, éréskor fényes barnára, kékesfeketére vagy feketére színeződik, és megpuhul. Fogyasztás előtt a termést 8-14 napig vízben áztatják, többszöri vízcserével a fanyar ízt adó csersavak eltávolítása céljából, utána pedig sós vízben tartósítják. Az olajbogyót ehetjük önmagában aperitifként például fokhagymával, citrommal, csípős paprikával töltve , de ételeinkben való felhasználására is számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre.
Már az i.e. is...
A Biblia özönvízről szóló fejezetében egy olajágat tartó galamb jelenti a katasztrófa végét.
Az extra szűztől...
Az olívaolajok között jelentős minőségi különbségek vannak. A legjobb minőségű az extra szűz olívaolaj, amelyet gondosan válogatott bogyókból, a leszedésüket követő 24 órán belül sajtolnak. Az olajbogyókat mossák, majd megtisztítva, egy mechanikus rendszerrel préselik. Az olajbogyópasztát kíméletesen gyúrják az olaj szeparálása céljából, majd ülepítik és centrifugálják. A folyamat során sem oldószert, sem hőt nem alkalmaznak. Semmilyen tartósítószert és adalékot nem adnak az olajhoz, így az extra szűz olívaolaj megőrzi eredeti zamatát, vitamintartalmát, nem károsodik az értékes telítetlen zsírsavtartalma, antioxidánsokban rendkívül gazdag marad.
A Gragnanese Szűz Olivaolaj, egyenesen a napfényes Szicília szigetéről érkezik hozzánk a lehető legkellemesebb, ízléses és finom tálalásban.
Várjuk megtisztelő jelentkezésüket és megrendelésüket -
Leendő partneri üdvözlettel -
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>