Élelmiszeripari tanácsadás
Élelmiszeripari tanácsadói tevékenységemmel a vállalkozások jogszabályokban rögzített feladatainak a teljesítését segítem. A folyamat első lépése a személyes találkozás, melynek során közösen meghatározzuk az együttműködés lehetséges pontjait az alábbiak szerint:
Új, induló vállalkozásoknak ügyintézési, higiéniai tanácsadás. A beszerzés, gyártás, raktározás dokumentumainak esetleges elkészíttetése: technológiai utasítás, gyártmánylap, ellenőrzési tervek, termékspecifikáció, termék-visszahívási utasítás, higiéniai utasítás, takarítási utasítás. Nyomon követési rendszer kialakítása, működésének ellenőrzése. Higiéniai szemlék tartása.
Új termékek fejlesztésében közreműködés, konzultáció, receptúrák kidolgozása, üzemi próbák lebonyolítása.
Szolgáltatók, beszállítók felkutatása, auditálása alap- és adalékanyagok, gépek, berendezések, labor felszerelés, vizsgáló laboratóriumok.
Élelmiszer kiskereskedések részére egyszerűsített, gyártó üzemeknek teljes HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer kialakíttatása és bevezetése, mely magába foglalja a helyzetfelmérést, az elemzés és szabályozások elkészítését, higiéniai szabályzat, jó kereskedelmi / gyártási gyakorlat és a dolgozók oktatását. Igény esetén rendszeres felülvizsgálat, higiéniai oktatás.
Tanúsító szervezetektől árajánlatok bekérése, kapcsolattartás, részvétel a tanúsításon és felülvizsgálatokon.
További információ: Honlapunkon http://www.tanyaaranya.hu/szolgaltatasaink/elelmiszeripari-tanacsadas/
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>