Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Háztartási gép > Fűtés, bojler > Pellet kazán
Csatlakozott 2010.
 

Pellet kazán

Feladva:2013.05.12.
Ennek a készüléknek egyszerű és kényelmes a használata. Automatikusan begyújt, a teljesítményt széles tartományban tudja működtetni (a tartomány 20-100%), attól függően, hogy mennyi a hő elvétel, ezáltal optimális pellet üzemanyag felhasználás. Emellett a beépített füstgáz-elemző (oxigén szenzor) követi a pellet égés folyamatát és az egységet, ha szükséges, automatikusan módosítja a beállításokat a kazánon. Az automatikus hőcserélő tisztítás megszabadítja önt a kazán leállításától és tisztításától, elég hetente egyszer a hamugyűjtő ládát kiüríteni. A hőmérsékletet a kazánban és a radiátorokban automatikusan állítja be az időjárástól függően és a szoba termosztát beállításait, így a helyiség hőmérsékletet egy hétre előre be lehet programozni.
Biomassza égető kazánok nagyon kis mennyiségű hamut termelnek, a gyakorlatban arra van szükség, hogy ürítse ki a hamut néhány hetente. A hamu (attól függően, hogy milyen az üzemanyag), természetes ásványi anyagokból áll főleg az így felszabaduló biomassza használható műtrágyaként a növények számára.

Beépített tartály automatikus töltésére is van lehetőség ha szükséges, a raktárból, ahol az üzemanyagot tárolják. Több lehetőség is van, siló,lejtős tároló,vagy éppen big-bag zsák tároló.
.Nagyon fontos előnye, hogy nincs szükség megtisztítani az égőfejet vagy a kazánt a fűtési idényben. A teljes karbantartáshoz hívjon a szakembert évente egyszer, általában a fűtési szezon után, az éves felülvizsgálat, párosulva egy alapos tisztítással.
10-60KW-ig
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2020
Hosted by