Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Pass partner > Mezőgazdaság, állattenyésztés > Takarmány, adalék > Ugyanannyi takarmánnyal 30-50 %-kal több állati termék. Lehetséges?
Csatlakozott 2010.
 

Ugyanannyi takarmánnyal 30-50 %-kal több állati termék. Lehetséges?

Feladva:2017.04.03.
A címben feltett kérdésre a válasz: egyértelmű igen.

Az állattenyésztés egyik meghatározó költségeleme a takarmányozás. Ezért nagy jelentőséggel bír minden olyan megoldás, amelyben változatlan termelési paraméterek alacsonyabb költség felhasználással érhetők el, illetve változatlan költségszint mellett több és jobb állati termék produkálható.

Az általunk ajánlott géppel (a gyár öt földrész 22 országába exportálja) sokszorosan bizonyítottan ez a kívánatos eredmény elérhető.
A csigás extruderek rendeltetése szója és egyéb szemestakarmányok előfeldolgozása. A gép présfejének belső kialakítása többféle hatással van a takarmányra:

- kémiai reakciók: a feldolgozás során keletkező gőzök és a súrlódás eredményeként 120-150 C° hőmérséklet és 40 atm. körüli nyomás keletkezik, melyek jelentős kedvező hatást fejtenek ki a takarmány fehérje, keményítő tartalmának az állati szervezet szempontjából kedvező összetételű átalakítására.
- fizikai és mechanikai hatás: a présfej belsejében a zúzó hatás valamint a présfej elhagyásakor a hirtelen beálló nyomáscsökkenés következtében puffadás és pelyhesedés jön létre. Mindkettő jelentősen növeli az állati szervezet általi emészthetőséget.

Irodalmi és tapasztalati adatok az extrudálás kémiai és fizikai hatásaként az egységnyi takarmány hasznosulás eredményét 30-50 % termék (tej, hús stb.) növekedésben jelölik meg a termék minőségi javulása mellett.

Kedvező, ha az extruder csigás olajprés elé van beépítve. A préseléskor kapott olajpogácsa 6-8 % olajtartalmú, míg az előzőekben ismertetett extrudálás kedvező hatásait tartalmazza.
Huzamosabb ideje működő referenciák a bizonyítékok.

Extruderek választéka 250, 500 és 1000 kg/ó teljesítmény. Olajprésekben 500 és 1000 kg/ó teljesítményűek vannak. Hántolatlan napraforgót is fel tudnak dolgozni!

A döntés Öné. Megéri számolni.

További tájékoztatás a +36 70 268 9071 telefonon vagy a hargitawood1@yandex.ru címen.
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2020
Hosted by