Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Háztartási gép > Fűtés, bojler > Automata adagolású kazán
Csatlakozott 2016.
 

Automata adagolású kazán

Feladva:2020.03.10.
Irányár:965000 - 3000000 HUF
Modell- vagy cikkszám:MATIX
Származási hely:Lengyel
Márkanév:Kolton
Minőségi tanúsítványok:van
Minimum rendelési mennyiség:1 Darab/Darabok
Kolton automata kazán család. Központi fűtés és használati meleg víz egész éves, komfortos biztosítása. Főleg családi házakba, vállalatok kisebb irodaépületeibe, boltokba, üzemekbe.

A MATIX automata adagolású szilárd tüzelésű kazán megbízható, hosszú élettartamú, tüzelőanyag tartállyal és automata csigamenetes adagolóval felszerelt kazán. A borsó szén (5-28 mm), vagy fapellet, befúvó ventillátorral ellátott öntöttvas égőben kerül elégetésre. A magas hőmérséklet lehetővé teszi a füstmentes égést, alacsony emissziók biztosítása mellett, és a magas 87-89 %-os hatékonyságot. A vezérlő ellenőrzi a víz hőmérsékletét a kazánban, az adagoló és a ventilátor működését, a négy szivattyú munkáját, és a szobatermosztáttal is együttműködhet.
A kazán jelentős előnye az öntöttvas rostély utólagos beszerelésének lehetősége. Ez lehetővé teszi a kazán működését kényszerhelyzetek esetében (pl. alap tüzelőanyag hiánya), fa vagy más kiegészítő tüzelőanyagok elégetése által.
A MATIX folyamatosan, szünet nélkül dolgozhat az egész fűtési szezon idején. Az automatika lehetővé teszi a használati meleg víz folyamatos előállítását a nyári időszak alatt is.
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2020
Hosted by