Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Pass partner > Építőipar, ingatlan > Ingatlan > Komlón Eladó telephely ingatlan
Csatlakozott 2017.
 

Komlón Eladó telephely ingatlan

Feladva:2020.08.19.
Utolsó módosítás:2020.11.26.
Irányár:99000000 - 99000000 HUF
Származási hely:Magyarország Komló
Minőségi tanúsítványok:A+++
Minimum rendelési mennyiség:1 Darab/Darabok
Az ingatlan Komlón található 5769 m2-es déli tájolású telken, 600 m2-es könnyűszerkezetes hőszigetelt csarnok, 15 cm-es PIR habos szendvicspanelből. Önellátó brikett gyárnak szánt teljesen új, épület, körbekerített, teljes infrastruktúrával eladó, csak az ingatlan, vagy 20 éve működő köztartozásmentes céggel együtt. A telek, ipari övezet, bármilyen tevékenységre alkalmas. Pályázat szempontjából maximálisan támogatott régióban. Az ingatlan teljesen önellátó, rá van kötve a hálózati vízrendszerre. Be van vezetve az áram saját tűzcsapokkal, 45 m3-es földalatti víztartállyal rendelkezik, mely az esővizet gyűjti össze. A vízgyűjtőrendszer, rákötött kerti csappal van ellátva, öntöző előkészítéssel. Ezen felül 34 kW-os szolár rendszerrel, mely 3 x 160 A kiépített rendszerre táplál vissza. Telepítve van egy dízel generátor is, mely a tartalék rendszert üzemelteti, így az ingatlan, szükség esetén a szolgáltatóktól mentesen akár hónapokig is tud üzemelni. A biztonságról hagyományos épület védelmen túl, egy táv irányítható riasztó rendszer gondoskodik, mely az ingatlan kerületén elhelyezett infra sorompókra van kötve. Az épület maga egy nettó 40x15 m-es csarnok, mely akár 6 kapun keresztül is alkalmas kamionok befogadására, ennek megfelelően 40 tonna terhelhetőségi padlózattal, és úttal rendelkezik, melyet egy táv irányítható toló kapu választ el az aszfalt úttól. Ennek az aszfalt útnak köszönhetően a telephely könnyen, biztonságosan közelíthető meg.
Opcionálisan megvásárolható még 1 db bebútorozott irodakonténer, nettó 1.200.000.- Ft+ÁFA ért. 1 db szaniterkonténer, mely WC, mosdó, és zuhanyzóból ál, 1.200.000.- Ft+ÁFA ért.1 db őr konténer 500.000.- Ft+ÁFA ért. 1 db telepített dízel generátor nettó 1.500.000.- Ft+ÁFA ért.

Vétel ár: 99 millió forint.fordított ÁFA
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2020
Hosted by