Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be

Beszállító

Feladva:2012.08.20.

Részletes leírás

Ajánlat a gyártók és forgalmazók számára
Aki csomagolással, csomagolószerekkel foglalkozik, illetve irodai felszereléseket, kellékeket, fogyóeszközöket, másoló papírokat, borítékokat, mappákat, lefűzőket, dossziékat gyárt vagy forgalmaz minden rendkívüli beruházás nélkül kerülhet be rendszerünkbe, mint viszonteladó. Társaságunk üzleti célja, hogy Dél-Szlovákia számára megfelelő árú és minőségű termékeket biztosítson a csomagolás és irodaszer termékkörökben.
Tudjuk ma külföldi vállalkozást beindítani, létszámot, irodát, raktárat üzemeltetni, elektronikus vagy hagyományos értékesítési rendszert fenntartani nem kis beruházás. Ezt, mi már 2009-ben megtettük, fenntartjuk és működtetjük. Ajánlatunkkal sz
Termékeiket bárki megvásárolhatja a webshopon keresztül (természetesen a partner korlátozásának figyelembe vétele mellett, ha van ilyen). A webshop mellett természetes, hogy Ügyfélszolgálati raktárunkban személyes átvételt is biztosítunk a vevők számára, ahol az Ügyfélszolgálati irodánk működik (raktárral, elérhetőséggel, személyzettel). Ügyfélszolgálati irodánkat és raktárunkat több tízezer négyzetméteres területen alakítottuk ki, hogy a raktári kapacitás bővítésének ne legyen akadálya.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy számunkra a viszonteladóink és a vevőink is egyaránt fontosak. Kiemelt figyelmet fordítunk, hogy kizárólag korrekt vállalkozásokkal kössünk szerződést. Ennek alapvető feltétele, hogy a viszonteladók rendelkezzenek telephellyel (ahol megtalálhatóak), ellenőrizhető legyen a közösségi adószámuk. Érdeklődjön a részletekről!

Kapcsolat a vásárlóval

A vásárló kapcsolati adatainak megtekintéséhez jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:

Még nem regisztrált? Egy perc alatt,
ingyen csatlakozhat!

Regisztráció
Van hasonló eladásra kínált terméke? Töltse fel most, hogy a vásárlók megtalálják!

- Ajánlat feladás díjmentes!
- Több mint 40.000 regisztrált beszállító, vásárló!
- Feltöltött ajánlata bekerül a napi hírlevelünkbe!

Töltse fel kínálatát piacunkra, nálunk kizárólag cégek vásárolnak nagytételben!

Ajánlatom feltöltése
Előző Következő
999 további ajánlat Export Papír, csomagolás kategóriából

Mai export ajánlataink

Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2022
Hosted by