Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Mezőgazdaság, állattenyésztés > Takarmány, adalék > Lehet takarmányozni olcsóbban is
Csatlakozott 2010.
 

Lehet takarmányozni olcsóbban is

Feladva:2013.02.26.
Ha választ szeretne kapni az alábbi kérdésekre, látogassa meg rendezvényünket:

Hogyan lehet a baromfitrágyából értékes tüzelőt gyártani?
Hogyan lehet ugyanannyi takarmánnyal másfélszer annyi húst és tejet előállítani?
Miért keresettek a világ 30 országában Európától Dél-Amerikán, Afrikán át Közel-Keletig az általunk bemutatandó berendezések?

2013. április 05-én
ELŐADÁSOKKAL EGYBEKÖTÖTT GYAKORLATI BEMUTATÓT TARTUNK HAJDÚDOROGON
a Hajdú Fém-Ker Kft telephelyén (Vasút u.1.)

A kérdésekre elméleti és gyakorlati szakemberek adnak választ.

Választ kapunk arra, hogy hogyan lehet ugyanazzal a berendezéssel egyszer baromfitrágyából, másszor bármilyen éghető növényből tüzelőt gyártani, vagy zöldlucernából, fűből lisztet, pelletet előállítani.

Arra is választ kapunk, milyen kedvező folyamatok zajlanak le a szója (vagy más mag) belsejében az extrudálás folyamán. Így válik érthetővé, hogyan lehet elérni a takarmány hasznosulásának akár 90 %-os növekedését, ezáltal ugyanannyi takarmánnyal mintegy másfélszeres tej, hús stb. termelés növekedést.

Az előadásokat követően szója extrudálás, olajpréselés gyakorlati bemutatót tartunk 1 t/ó teljesítményű berendezésekkel.

A részvétel ingyenes de előzetes regisztrációt kérünk.
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2024
Hosted by