Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Építőipar, ingatlan > Nyílászáró > REHAU GENEO ablakprofil rendszer
Csatlakozott 2011.
 

REHAU GENEO ablakprofil rendszer

Feladva:2013.03.05.
Új dimenzió az ablakgyártásban

GENEO anyagában merevített profilokból és high-tech RAU-FIPRO alapanyagból készült ablakok.

GENEO profilokból készült ablakok egyedülálló innovációt képviselnek, teljesítménybeli jellemzőik pedig messze felülmúlják az eddigi ablakrendszereket. A GENEO energetikai szempontból jelenleg a 86 mm-es beépítési mélységével és 6 légkamrájával a forgalomban lévő legjobb ablakprofilrendszer. A GENEO profilokkal a kategórián belül a legjobb energiahatékonyságú ablakok állíthatók elő. Az ablakszerkezet középtömítés és hőszigetelő modulok segítségével elérheti a Uw= 0,73 W/m2 K értéket (GENEOŽ profil Uf= 0,85 W/m2K, üveg Ug= 0,5 W/m2K esetén), így a passzívházak követelményrendszerét is felülmúlja.

A repülőgépgyártásból, ill. Forma-1-ből ismert szálerősítésű kompozit alapanyagok alapján fejlesztett RAU-FIPRO változatlan statikai tulajdonságok mellett gyakorlatilag szükségtelenné teszi a kiegészítő acélmerevítés alkalmazását, ezáltal megszüntetve a hőhidak kialakulását.

A GENEO profilokból készült ablakok hanggátlási értéke megfelelő üvegezéssel (Rw= 50 dB) eléri az 5-ös hanggátlási osztályt, ami eddig acél nélkül nem volt lehetséges.

A GENEO profilokból készült ablakok olyan stabilak, hogy acél nélkül is sikerrel helyt álltak a WK 2 ellenállási osztályú betörésbiztonsági vizsgálaton. Megfelelő kiegészítő alkalmazásával, a WK 3-as ellenállási osztály követelményei is problémamentesen teljesíthetők.

A profilszerkezet elegáns, karcsú látványról gondoskodik (115 mm) nagyobb méretű elemeknél is. A REHAU innovatív ragasztástechnikájával egybekötve az eddigi méretkorlátozáson kívüli, emeletmagasságú ablakok is a megkívánt stabilitással kivitelezhetők.

A GENEO profilok kaphatók fóliakasírozott (fautánzat, egységes színek) vagy lakkozott kivitelben. Mindkét változat időjárásálló, ellenáll a környezeti hatásoknak, színtartó és könnyen ápolható.

Jellemzők:
1. Beépítési mélység: 86 mm / 6 légkamrás rendszer
2. Hőátbocsátás: Uf= 0,85 W/m2K – ig
3. Alapanyag: RAU-FIPRO, külső réteg: RAU-PVC
4. Hanggátlás: SSK 5–ig (acélmerevítés nélkül), Rw,P = 47 dB Rw = 50 dB üvegezéssel
5. Betörésbiztonság: WK 3-ig, WK 2 acélmerevítés nélkül, optimális hőszigetelés mellett
6. Légáteresztés: 4 (DIN EN 12207)
7. Vízzárás: 9A (DIN EN 12208)
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2021
Hosted by